SOS állatok

Valentin-napi Jótékonysági bál

2015.02.14.-én megrendeztük életünk első Jótékonysági bálját a Vadvirág vendéglőben. Igaz sokszor ütköztünk akadályokba a szervezés során, de a kitartó csapatmunka meghozta gyümölcsét. Nem is reméltük de majd két hét alatt elfogyott a jegyek nagy része. Ennek nagyon örültünk, hiszen a helyszínt kb. 120 főre béreltük ki. Közben lassan gyűltek a tombola felajánlások is. Szerencsére mindenki szívesen vette a megkeresést amivel hozzá járultak a bál sikeréhez, hiszen rengeteg tombola elfogyott. Köszönjük Mindenkinek!! :) 

A jó hangulat már az elején megvolt, hamar beindultak a táncos lábak, amiben nagy szerepe volt a Perfect zenekarnak! Köszönet nekik is, hogy a nemes ügyet látva engedtek a fellépési díjukból. :) Az éjféli tombola sorsolást is mindenki nagyon várta, nagyjából 50 sorszám lett kihúzva. Ezen belül a fődíjaknak, a görögországi szálláslehetőségeknek is lett egy-egy boldog gazdája! :)

A költségek rendezése után elmondhatjuk, hogy a bál sikeres volt. Nagyjából egy havi teljes állatorvosi kiadásunkat fedezi a bevétel! Ez pedig hatalmas segítség, hiszen semmilyen fix bevételünk és adó 1%-unk sincs még. 

Ami pedig a legfontosabb, aki ott volt mindenki jól érezte magát. Örülünk, hogy ilyen sokan eljöttetek! ♥ :)