SOS állatok

Életképek az ideiglenes gazdiknál.

Mivel telephelyünk nincs, így az elmúlt 2,5 évben több, mint 300 kutya/cica került ideiglenes befogadón keresztül új gazdihoz, ezért szeretnénk egy kis életképet adni arról, hogy mit is jelent ideiglenes befogadónak lenni. :) Illetve ebben az albumban találhatóak azok a képek, amikor pl. állatorvosnál járunk a kis védencekkel. :)

Milyen is egy ideiglenes befogadó élete? Boldogsággal és egyben nehézségekkel teli! Sajáton kívül plusz egy, kettő vagy akár több kutyáról, cicáról gondoskodni nem mindig egyszerű, de rendkívül hálás feladat. Nem titok, nehéz megszeretni és elengedni!!! De minden egyes elengedés után jöhet egy újabb lélek aki megmenekülhet és minden megmentett élet kitágítja a szívünket! Valahol mindig a "mi" kutyánk/cicánk is marad, mégis boldogság, hogy jó helyre kerülnek! Minél több állatot mentünk meg és sikerül végleges családba elhelyezni, annál nagyobb a boldogság!

Amíg ideiglenes befogadónál van egy állat, addig is családban töltheti a gazdikeresési időt, megismerjük a jellemét, viselkedését és könnyebben találunk neki megfelelő végleges családot. :)

Ha szeretnél a csapathoz tartozni és ideiglenes befogadóként helyet adni néhány árvának, akkor írj nekünk! Az élelmet és az állatorvost az Egyesület állja, csak egy kis hely kell és sok szeretet! ♥